I love Seidensticker overhemden en shirts

Seidensticker overhemden: wereldberoemd om hun perfecte afwerking en hoge kwaliteit. Bij Overhemden.com vind je een ruime en zorgvuldig geselecteerde collectie Seidensticker overhemden. Kwaliteit waar je op kan rekenen en een persoonlijke dienstverlening, daarin maken wij het onderscheid. Seidensticker overhemden kunnen in alle omstandigheden comfortabel en stijlvol gedragen worden.

Een perfect passend en stijlvol overhemd voor elke man
Bij Seidensticker overhemden heb je altijd de keuze uit verschillende pasvormen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en de gelegenheid waarvoor je het overhemd wilt dragen kies je dus voor een regular, slim of super slim fit (met een lichte stretch). Zo vind je altijd wel een Seidensticker shirt dat je past als gegoten.
Daarnaast heeft Seidensticker vier collecties, telkens aangepast aan een andere pasvorm of fit.

Seidensticker

Seidensticker

Seidensticker Uno
De Uno-collectie legt dezelfde accenten als de Splendesto overhemden. Het belangrijkste verschil is dat ze licht getailleerd zijn al hebben ze nog steeds een regular fit pasvorm. Deze overhemden zijn bijzonder veelzijdig en kunnen op heel verschillende gelegenheden gedragen worden. Deze mooie hemden zijn eenvoudig te strijken (easy iron).

Seidensticker Uno superslim
De naam zegt het al, de Uno superslim collectie van Seidensticker is een toevoeging aan de Uno-collectie. Hier vind je extra getailleerde slim fit pasvormen voor een bijzonder scherpe look. En geen probleem als je niet kan strijken, ook deze hemden zijn bijna allemaal strijkvrij.

Seidensticker Splendesto
De collectie Splendesto overhemden is een regular fit pasvorm. Met een normale taillering en de perfecte vorm voor een ideaal draagcomfort ogen deze hemden erg modieus zonder daar met minder comfort voor te betalen. Daarbij is de Seidensticker Splendesto collectie verkrijgbaar in extra grote maten en kan je er zelfs wel een boordmaat 54 in terugvinden. Splendesto overhemden zijn overigens strijkvrij.

Seidensticker Schwarze Rose
De Scharze Rose overhemden-collectie combineert traditie en moderniteit. Deze hemden bezorgen je een stijlvolle exclusieve uitstraling en ze zijn herkenbaar aan de zwarte roos die linksonder op de overhemden te zien is. Geen wandelende publiciteit maar een discrete verwijzing naar de kwaliteit en looks die je van een Seidensticker Schwarze Rose mag verwachten. Alle Schwarze Rose overhemden zijn strijkvrij.

seidenstcicker voor mannen

Seidensticker: we love it

Word lid van de Seidensticker fanclub
Seidensticker shirts kunnen rekenen op een schare trouwe fans en dat worden er elke dag meer. Niet verbazend dus dat deze Duitse fabrikant van overhemden inmiddels tot de populairste merken in Europa behoort. Wie eenmaal een Seidensticker overhemd gekocht heeft wordt meteen trouwe fan. De hoogwaardige kwaliteit, het feit dat de meeste Seidensticker shirts strijkvrij zijn, de productie in 100% katoen… het zijn allemaal redenen waarom onze klanten voor een Seidensticker te kiezen.

Seidensticker, een kwaliteitstraditie waar je op kunt rekenen
Omdat wij enkel het beste van het beste in onze winkel willen aanbieden hebben we zelfs in de Seidensticker collectie een selectie gemaakt van de mooiste overhemden. Bij ons vind je de Seidensticker topcollectie, niets meer maar vooral ook niets minder! En vind je daartussen niet wat je zoekt dan kan je vast wel een perfect passend overhemd vinden tussen onze collecties van andere bekende merken.

Vakmanschap en het gebruik van alleen de allerbeste stoffen hebben van de Seidensticker overhemden een maatstaf van kwaliteit gemaakt. Een oerdegelijke Duitse traditie waar je op kunt vertrouwen dus, zonder daarbij het gevoel voor mode en stijl kwijt te raken.