Huiswerkbegeleiding helpt

Elke leerling heeft een periode in zijn middelbare schooltijd waarin het leren minder goed gaat. Dit heeft verschillende redenen, maar de meest voorkomende redenen zijn: gebrek aan motivatie, problemen thuis (denk bijvoorbeeld aan een scheiding) die afleiden, of desinteresse voor een bepaald vak. Huiswerkbegeleiding Wassenaar biedt voor deze leerlingen uitkomst.

Huiswerkbegeleiding kan namelijk de leerling te hulp schieten zodra hij of zij een aantal onvoldoendes heeft op zijn of haar rapport. Huiswerkbegeleiding zal deze leerling alle hulp aanbieden die hij of zij nodig heeft, waardoor aan het einde van de periode de onvoldoende is omgebogen tot een mooie voldoende. Huiswerkbegeleiding wordt bovendien altijd op een rustig of motiverende plek gegeven, waardoor je je in een heel andere leeromgeving bevindt. Hierdoor zullen leerlingen vaak wel zin krijgen in het maken van huiswerk, die ze voordien nooit hebben gemaakt.

Ook mijn zoon kreeg betere cijfers

Ook mijn zoon heeft hulp gehad van een huiswerkbegeleiding, namelijk huiswerkbegeleiding Oegstgeest. Zij hebben ervoor gezorgd dat mijn zoon niet alleen maar aan plezier dacht, maar hij ook gewoon door kreeg dat school voor zijn toekomst zeer belangrijk is. Mijn zoon stond in het eerste kwartaal maar 3 voldoendes, waardoor ik geen heil meer zag in een goed afloop. Toch heeft huiswerkbegeleiding mijn zoon in de goede richting gestuurd, waardoor hij gewoon met alleen maar voldoendes naar de volgende klas is gepromoveerd. – Ik ben een zeer tevreden ouder!