Huisje huren Vinkeveen

U kunt sinds kort erg leuke, knusse huisjes huren in Vinkeveen. Vinkeveen beschikt over Britt’s BnB. Dit is een bed en breakfast gelegen aan de Groenlandsekade in een haven.

Huisjes

De huisjes zijn stuk voor stuk erg gezellig ingericht. Compleet gericht op comfort en knusheid laten deze appartementen u zich helemaal thuis voelen. Daarnaast zijn de accommodaties ultiem uitgerust. Dit wil zeggen dat er een keuken met alles er op en er aan aanwezig is. Verder kunt u wassen en drogen. Elk huisje beschikt over satelliet televisie en wifi. Tijdens uw verblijf kunt u dus heerlijk ontspannen maar ook werken via het web.

Service

Elke ochtend wordt er voor u een heerlijk vers huisgemaakt ontbijt gemaakt. Uw geliefde huisdiertjes mag u gewoon meenemen. In overleg is er zelfs op oppasservice mogelijk. Wilt u een hele dag weg? Dan kan uw hond ook uitgelaten worden. Verder kunt u uiteraard gebruik maken van de afgesloten parkeerplaats.

Activiteiten

In en rondom Vinkeveen is er van alles te beleven. Bent u het ondernemende type persoon? Dan kunt u hier leren duiken, zeilen, wakeboarden, flyboarden en waterskiën. Bent u al in het bezit van deze skills? Dan kunt u natuurlijk ook alleen apparatuur huren. Er is ook een andere manier om de Vinkeveense plassen en haar vele slootjes en riviertjes te ontdekken, namelijk met de boot. Er is veel aanbod qua te huren boten. Zo kunt u een groot schip met kapitein huren. Zonder vaarbewijs kunt u ook zelf varen op een kleine motorboot, sloep, kano of kajak. De onderwaterwereld is te ontdekken door, uiteraard, te duiken maar ook met de mini sub. Dit is een kleine 2-persoons onderzeeër die af te huren is inclusief kapitein.

Ontdek

Grote steden zoals Utrecht met haar kleine grachtjes, oude gebouwen, barretjes, restaurantjes en warme sfeer. Het alom bekende Amsterdam ligt, net zoals Utrecht, slechts op 20 minuten afstand vanaf Britt’s BnB. De directe omgeving van Vinkeveen is eveneens prachtig om te zien. Veel groen, flora en fauna. Op fietsafstand liggen ook meerdere oude dorpen die wij zeker aan raden om te bezoeken.