Huis verkopen en terughuren

Bij Thuisborg.nl laat ik mijn huis verkopen en terughuren. Daar heb ik voor gekozen omdat wij graag een traplift willen gaan aanschaffen in onze woning, maar daar helaas het geld niet voor hebben. Althans, dat hebben wij wel, maar dat zit voor namelijk in het huis. En nu biedt Thuisborg voor ons de uitkomst! Daar doen ze namelijk aan verzilverd wonen. Op die manier kun je je eigen huis verkopen en terughuren. Dat betekent dus dat je in je eigen huis blijft wonen, in dezelfde buurt, maar toch het geld krijgt wat in je woning zit. Ideaal! Graag leg ik daar in dit blogje meer over uit. Ook hoe het hele traject is verlopen.

Huis verkopen en terughuren

Van iemand die ook met ons probleem zit, hoorden wij over huis verkopen en terughuren. Daarom zijn we daar meer informatie over gaan opzoeken. Vervolgens kwamen wij op de website van Thuisborg. Daar lazen wij dat zij een partij zij die ons kan helpen met het verkopen van ons huis en vervolgens terug te huren. Maar ook dat niet ieder huis in aanmerking komt voor het verzilverd wonen. Daar zijn namelijk bepaalde eisen voor. Daarom hebben wij contact opgenomen met Thuisborg, om een afspraak bij ons thuis te maken. Zo kon direct worden beoordeeld of dat ons huis in aanmerking komt.

Afspraak met Thuisborg

Een paar werkdagen later kwam er al iemand langs van Thuisborg! Hij bekeek de buurt en de woning en kwam tot de conclusie dat alles er hartstikke mooi en bijgehouden uit ziet! Ook gaf hij nog aan waarom ze er eisen aan gesteld hebben. Dat is met name omdat ze zo eerder een koper voor het huis kunnen vinden, wanneer het een aantrekkelijke woning is.

Uiteindelijk hebben wij ons huis verkocht en terug gehuurd bij Thuisborg. Perfect!