Hovenier Neede snoeit uw bomen

Een Habs fan hovenier Neede had een onwaarschijnlijke snoeit uw bomen samenzijn met het team ster goalie vanochtend na Carey Price verloor zijn twee Labrador retrievers gisteravond buiten Montreal .

John Mastromonaco , een tuinarchitect in Candiac , Que . , Was het luisteren naar een lokale sport – praatprogramma maandagochtend hovenier Neede vroeg wanneer de gastheer genoemd een tweet Prijs was de nacht voordat verstuurd.

Op 00:17 ET , Prijs , die is geen vruchtbare tweeter , een beroep op iedereen in de omgeving in de gaten te houden voor zijn twee vermiste hovenier Neede honden .
” Bijna tegelijkertijd stak ik deze hovenier Neede twee honden die volgden deze jogger , maar ze waren niet aan de leiband. Ik vond het een beetje raar , ” Mastromonaco vertelde CBC Montreal Daybreak .

Mastromonaco gestopt zijn truck en vroeg de jogger als de zwarte en gele laboratoria waren zijn . De jogger vonden dat niet en Mastromonaco belde meteen terug het radiostation te zien of ze een greep van prijs kon krijgen .

Toen zag hij ze droegen labels , maar het nummer heeft hovenier Neede een lokale netnummer niet hebben .

Carey Price honden
Carey Price tweeted deze foto van zijn honden in januari 2013 . Hij ging naar Twitter weer zondagavond toen zijn huisdieren hovenier Neede vermist . ( Carey Price / Twitter )

“Ik weet Carey is van BC Ik belde het nummer en het was zijn vrouw . Ze was erg blij dat ik had gevonden de honden , ” zei hij .

De tuinarchitect snel geregeld om drop-off van de honden bij Price ’s huis. Hij zei dat ze sprong onmiddellijk in zijn truck en gelukkig liep hovenier Neede toen ze aankwamen in de voorsteden van de goalie .

“Ik belde aan en Carey kwam erg blij dat ik had gevonden de honden “, zei Mastromonaco .

” Hij gaf me een ondertekende stok . Ik bedankte hem , wenste hem geluk op dinsdag en dat was het . ”

Mastromonaco , eigenaar van een hond zelf , zei hij weet hoe angstig hij zou zijn als zijn huisdier ontbraken . Hij zei Prijs zag er moe maar hovenier Neede opgelucht 6:30 toen hij aanbelde .

Als voor de moraal van het verhaal ?

Mastromonaco zei dat hij hoopt dat iedereen die het verhaal hoort, zal stoppen en helpen als ze zien dat een hond dwalen , ook al is het niet een beroemdheid huisdier.

Prijs en de Habs zal op de Boston Bruins in Montreal nemen in Game 3 van de tweede ronde van de Stanley Cup playoffs op dinsdag .

Met de serie vastgebonden op 1-1 , kunnen veel Habs hovenier Neede fans opgelucht te weten dat vermiste honden niet zal zijn aan zijn hoofd.