Haal de klant naar je toe door fotomarketing

Het is onder ondernemers altijd maar de vraag: op een duurbetaalde toplocatie zitten of in een voordeliger pand op een minder prominente plaats? Veel ondernemers kiezen in deze tijdens logischerwijs voor de laatste optie. Maar hoe krijgt u dan uw klanten bij u in de winkel? Bijvoorbeeld door fotomarketing. Ga met een of meerdere van uw medewerkers naar een locatie waar veel potentiƫle klanten langskomen en ga aan de slag met fotomarketing!

Hoe werkt dat dan precies? Heel simpel: iedereen is dol op polaroidfoto’s, ook uw mogelijk nieuwe klanten. U hoeft alleen maar een leuke aanleiding of setting te bedenken waarin mensen op de foto kunnen. Daarbij hoort natuurlijk een leuke actie die u op de fotoflyer kunt communiceren. Want fotomarketing werkt zo: u maakt een foto van de klant. Deze foto wordt direct als een polaroid uit de camera ontwikkeld. De foto wordt in een speciaal naar uw wens ontwikkeld stickerframe geplaatst en de klant krijgt hem direct mee naar huis!

Op het stickerframe kunt u helemaal uw eigen actie communiceren. Bijvoorbeeld een mooie korting of een gratis product wanneer ze bij u in de winkel iets komen kopen. Bent u niet zo gemakkelijk te vinden? Dan plaatst u toch ook nog een kaartje op het stickerframe, naast een eventuele kortingscode? En op het moment dat de klant de kortingscode van het stickerframe heeft afgescheurd, kunnen ze de foto nog houden en thuis op de koelkast plakken. Zo werkt fotomarketing en zo kunt u dus nieuwe klanten naar uw eigen locatie trekken.

En u hoeft zich er niet druk om te maken dat fotomarketing een langdurig of ingewikkelde voorbereiding kent. Het enige dat er nodig is, is een leuk idee en een mooi ontwerp voor uw flyer. De rest wordt gewoon voor u geregeld en in een kant en klaar pakket bij u bezorgd. Binnen drie minuten bent u of een van uw collega’s al aan het werk met uw nieuwe fotocampagne. Zo eenvoudig kan het zijn!