Grootste resultaten van een kleine ingreep

Onzeker over je rimpels? Het hoort helaas bij het ouder worden maar dat betekent natuurlijk nog niet dat je er op zit te wachten. Het kan misschien zo slecht voelen dat je misschien wel een facelift overweegt, maar bedenk je wel dat een facelift een zware ingreep is waar heel wat bij komt kijken. Buiten de narcose die je moet ondergaan voor de ingreep, moet je ook rekening houden met zeker een aantal weken herstellen van de zwelling en de blauwe plekken. Daarom is een liquid facelift prijzen misschien een betere optie als je eigenlijk niet zoveel hebt om zo’n zware operatie te ondergaan, maar wel graag een mooi en effectief resultaat wilt bereiken.

Een rimpelbehandeling met injectables is namelijk net zo effectief als een facelift om rimpels tegen te gaan. Indien er sprake is van overmatige huid, dan is het misschien beter om wel voor een facelift te kiezen. Maar wanneer je eigenlijk vooral graag van je rimpels af wilt, dan is een liquid facelift een erg goed optie.

Anders dan bij een gewone facelift, is bij een liquid facelift geen zware verdoving zoals een narcose nodig. Je kunt wel om een verdoving vragen, maar dit zal dan een lichte verdoving van de huid zijn en eigenlijk hebben de meest mensen ook deze verdoving nodig. er worden namelijk heel dunne naalden gebruikt bij het inbrengen van de fillers.

Na de behandeling zal je misschien nog wel wat last hebben van een ‘beurs’ gezicht en/of van wat zwelling. Maar beide symptomen zijn goed op te lossen met  een ice-pack en wat rust. Het zal in ieder geval geen vergelijk zijn met de klachten die je zult ervaren na een gewone facelift. Je hebt namelijk geen blauwe plekken of ontsierende littekens. Na een paar dagen zal je het optimale resultaat van de behandeling zien en ervan kunnen genieten.