GOEDKOPE WITTE T-SHIRTS KOPEN?

Regelmatig zie ik aanbiedingen van witte t-shirts. Voor mij gaat echt het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ op. Want in de meeste gevallen zijn die witte t-shirts na een paar keer wassen al helemaal gelubberd. Ik ga dus echt niet meer op die aanbieding voor t-shirts in. Was eigenlijk ook een van de redenen waarom ik zelf witte t-shirts ben gaan produceren. Ik snap gewoon niet waarom die zo duur moeten zijn als je een beetje kwaliteit wilt. En het perfecte witte t-shirt voor onder mijn overhemd had ik ook nog niet gevonden. Tijd dus om het witte t-shirt opnieuw uit te vinden. 1 Voorwaarde: de beste prijs kwaliteit van Nederland bieden.

Waar koop ik goedkope witte t-shirts?

De witte shirts van ShirtsofCotton zijn van de beste prijs kwaliteit van Nederland. Goedkoper kan altijd, maar de tshirts van ShirtsofCotton gaan zeker lang mee dan gemiddeld. Hoe we dat weten? Dat was een van onze voorwaarden toen we de t-shirts hebben ontworpen. Om goedkoper uit te zijn, hebben we interessante staffels als je meer shirts koopt in 1 keer.

De witte tshirts (trouwens we hebben ook zwarte tshirts en grijze tshirts) zijn extra lang zodat ze niet uit je broek kruipen. Ze zijn gemaakt van premium Amerikaans katoen. Deze katoensoort kenmerkt zich door een langere vezel dan in goedkope t-shirts wordt gebruikt. Dit katoen is namelijk ietsje duurder om in te kopen en dus gebruiken de prijsstunters deze kwaliteit niet. Deze langere vezel wordt met een aantal strengetjes in elkaar gedraaid, waardoor de stevigheid nog groter wordt. Hierdoor blijft het tshirt ook na veelvuldig wassen mooi in model (het shirt draait niet) en gaat niet pluizen of lubberen.

Ook wordt het katoen eerst voorgewassen en voorgekrompen, voordat er in de fabriek daadwerkelijk een t-shirt van wordt gemaakt. Onze tshirts krimpen daardoor nauwelijks bij veelvuldig wassen en drogen. Ik draag elke dag een tshirt onder mijn overhemd en serieus, de tshirts blijven er echt top uitzien.

Online goedkope witte t-shirts kopen?

Kijk eens bij SHIRTSOFCOTTON. Deze webshop verkoopt niet alleen goedkope t-shirts online, maar heeft ook de beste prijs-kwaliteit van Nederland. Want witte tshirts kan je op veel plekken online kopen, maar als je witte shirts zoekt die ook lang mee gaan, dan ben je bij shirtsofcotton aan het juiste adres. Bij 3 t-shirts krijg je 10% korting, bij 6 shirts 20% korting en vanaf 12 (witte, grijze of zwarte) t-shirts krijg je zelfs 30% korting. Meer is minder dus in dit geval!