Goedkope houten vloeren Den Haag

Laatst zocht ik goedkope houten vloeren Den Haag voor mijn nieuwe woning. Ik ga namelijk verhuizen naar Den Haag en zoek nog een bedrijf die mij een mooie en goedkope houten vloer kan leveren. Maar het nadeel is alleen dat ik nog totaal niet bekend ben in deze omgeving van Scheveningen. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet, om vervolgens bij dat bedrijf langs te kunnen komen, om te kijken naar de houten vloer.

Houten vloeren Den Haag zoeken

Ik ben in Google gaan zoeken naar houten vloeren Den Haag. En al snel vond ik Bax Houthandel. Voordat ik daar direct langs zou gaan, ben ik eerst een kijkje gaan nemen op de website om te zien wat voor een keuzes zij allemaal hebben. En natuurlijk naar de prijs. Wat betreft dat laatste viel het mij op dat ze heel erg goedkoop zijn! Maar zijn ze dan wel van de juiste kwaliteit? Anders geef ik er namelijk liever wat meer aan uit.

Ook zag ik dat ze vele verschillende houtsoorten hebben. Dit ging van bijzondere houtsoorten zoals van kersenbomen en walnotenbomen tot en met meer standaard zoals eiken. En in dit laatste was ik met name geïnteresseerd. Toen ik daarop drukte zag ik vele voorbeelden van foto’s waar Bax Houthandel al een eiken vloer geplaatst had. Verder zijn ook vele verschillende manieren nadat je al een bepaalde kleur of coating hebt gekozen. Bijvoorbeeld brede planken, of smalle en dan op een visgraat manier erin gelegd. Om hier meer advies over te krijgen, en de houten vloeren met eigen ogen te kunnen zien, ben ik naar de showroom van Bax Houthandel in Den Haag gegaan.

Showroom in Den Haag

Bij de showroom in Den Haag aangekomen werd ik direct te hulp geschoten door een medewerker van daar. En perfect geholpen! Wij hebben samen een hele mooie houten vloeren gekozen voor in mijn woning in Den Haag.