Gietvloeren versus klassieke vloeren

Als u voor een gietvoer kiest, bespaart u niet enkel geld maar u krijgt een dubbel comfort in de plaats terug. Een gietvloer kunt u in alle interieurs plaatsen en uw kamer zal een stuk warmer aanvoelen als bij de klassieke vloeren.

Een gietvloer plaatsen is geen probleem en zelfs snel gebeurd. Het gebeurt vaak dat gezinnen een vloerverwarming hebben geplaatst nadat ze hun huis hebben verbouwd. U kunt zelfs op een vloerverwarming een gietvloer plaatsen zonder enig probleem. Het allerbelangrijkste is dat een gietvloer op een oude, ambachtelijke manier wordt geplaatst. U kunt kiezen tussen talloze karakters, van hip tot klassiek. Stel dat u al uw meubels gekocht heeft, dan hoeft u enkel de beste optie van gietvloer te kiezen en u kan al uw meubels behouden.

Er is een enorme keuze tussen verschillende kleuren, structuren tot afwerkingen. Elk geheel kan u laten aanpassen door wat u zelf graag ziet. Nu kan u dit in een mum van tijd uw eigen gietvloer laten maken die geheel van uzelf is. Eigenlijk is dit uniek, want u hebt iets wat niemand anders in huis kan halen omdat het uniek is. De wil en de wensen van onze klanten staan hier altijd dag in, dag uit centraal.

U moet rekenen dat als een gietvloer wordt gelegd dat u minstens 6 dagen rond bent. Het duurt ongeveer een 3 tot 4 dagen totdat de vloer is gelegd en daarna moet alles nog een dag of twee drogen. Niemand maar ook niemand mag in die tussentijd de vloer betreden. Het spreekt voor zich dat tijdens de werken geen andere werkzaamheden mogen plaatsvinden die de vloer zouden kunnen beschadigen. Een gietvloer is een gladde vloer en als er oneffenheden opkomen is dit uiteraard meteen zichtbaar voor iedereen.

Bron: gietvloer plaatsen info