Geweldige lampen gekocht

Ben je op zoek naar een industriële lamp? Dan weet ik voor u de webshop voor het kopen van industriële lampen! HK Living is een Nederlands merk dat een groot assortiment aan industriële lampen. De industriële lampen van HK Living zijn in allerlei vormen en maten te vinden, zo zijn ze in prachtige eigentijdse vormen te vinden. De uitstraling van de industriële lampen hebben een uitstraling van vroeger, maar dan met de functionaliteit van nu.

Een woning stijl geven

Zelf heb ik ook een aantal industriële lampen besteld. Mijn vrouw en ik zijn een aantal maanden geleden verhuisd naar een groter huis, dit omdat mijn vrouw in verwachting is van ons eerste kind. Eerder woonden mijn vrouw en ik midden in het drukke Amsterdam, maar we mijn vrouw en ik vonden dat ons kind in een rustige buurt zou moeten opgroeien. Om deze reden zijn we dan ook verhuisd naar het altijd rustige, maar gezellige Achterhoek.

Mijn vrouw en ik wonen hedendaags in een vrijstaand huis met aan het huis een grote garage gebouwd. Voor in de garage hebben mijn vrouw en ik een aantal industriële lampen gekocht, omdat deze helemaal aansloten op de inrichting van de garage! Industriële lampen hebben een stoer uiterlijk, iets wat perfect past in onze garage!