Gewassen reinigen of sorteren dankzij DT Dijkstra

Wilt u uw verse gewassen graag laten sorteren of laten reinigen door een snelle maar nauwkeurige machine? DT Dijkstra heeft de meest innovatieve machines, voor de laagste kostprijs per ton gesorteerd product. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende manieren van product reiniging.

Droog of nat reinigen

Per gewas verschilt de voorkeur voor nat of droog reinigen. Niet alle producten mogen nat worden, terwijl sommige andere producten het juist nodig hebben om met water gewassen te worden. Indien u kiest voor droog reinigen, doorloopt uw gewas vier stadia. Deze staan hieronder beschreven.

  1. Spriraal ontgronder
  2. Ster ontgronder
  3. Gladde rollen ontgronder
  4. Egelband

Mocht u voor een reinigingssysteem op basis van water willen gaan, dan doorloopt uw gewas de volgende vijf stadia:

  1. Voorweekbad
  2. Kluiten/ stenen scheider
  3. Wasser (trommel/borstel)
  4. Drijvende delen scheider
  5. Polijster

Weet u niet wat de beste methode voor uw producten is? Neem eens contact op met een van de adviseurs van DT Dijkstra en zoek samen naar de juiste oplossing.

Contact opnemen

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden van de reinigings- en sorteermachines van DT Dijkstra? Breng dan eens een bezoekje aan de website en leer meer over de mogelijkheden. Bellen met een van de medewerkers kan natuurlijk ook. Zij helpen u graag verder met eventuele vragen.