Genieten op de fluisterboot in Giethoorn

Wilt u samen met uw vrienden, familie of collega’s een gezellig dagje er op uit? Dan is Giethoorn een leuk idee. Hier vindt u verschillende leuke activiteiten, zoals een fluisterboot in Giethoorn, die apart of in combinatie uitgevoerd kunnen worden. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en voor alle gezelschappen. Uw dagje er op uit wordt volledig verzorgd zodat u van een volledig gevulde dag kunt genieten.

De Witte Hoeve

Het bedrijf wat alles voor u zal regelen gaat onder de naam De Witte Hoeve. Zij zorgen ervoor dat u een hele leuke dag in Giethoorn zal beleven waardoor u kennis maakt met Giethoorn en kunt genieten van uw gezelschap. Giethoorn staat bekend om grachten, bruggen en natuur. Hierdoor is een bootvaart door Giethoorn en heel erg goed idee. Daarnaast zijn mogelijkheden voor het zelf maken van kaarsen, steppen, fietsen en het branden van glaskralen. Uiteindelijk zult u altijd eindigen met lekker eten. Dit kan in de vorm van een BBQ of in het restaurant waar u van onder andere heerlijke pannenkoeken kunt genieten.

Contact opnemen

U kunt op de website van De Witte Hoeve contact opnemen via een contactformulier. U kunt bijvoorbeeld direct reserveren voor het restaurant Giethoorn.