Genept door een autoverkoper

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik een nieuwe auto aangeschaft. Nieuw was de auto voor ons, maar de auto heeft wel een vorige eigenaar gehad. Deze eigenaar heeft echter ons helemaal voor de gek gehouden, gezien het feit dat hij ons heeft verteld dat de auto helemaal in orde was. Echter bleek later dat dit niet het geval was, en dat de accu helemaal leeg gereden was. Echter hebben wij gelukkig via het internet een nieuwe accu kunnen aanschaffen, namelijk de centurion accu.

Mijn vrouw en ik waren bijna thuis

Mijn vrouw en ik wonen zelf in Limburg, en wij hebben onze auto gekocht in Groningen. Het was voor een ons dus een lange reis, die wij in eerste instantie met de trein hebben gedaan, om vervolgens met de auto terug te kunnen rijden. Echter haalde de auto het niet tot Limburg, want deze viel midden in Roermond opeens uit, en dat terwijl wij nog 30 kilometers moesten rijden. Echter hebben mensen ons gelijk te hulp geschoten, waardoor wij uiteindelijk de weg nog hebben kunnen vervolgens richting huis.

Wil ook jij gemakkelijk en snel een nieuwe accu bestellen? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor het kopen van bijvoorbeeld een centurion accu, of een AGM accu.