Fysiotherapie in Brummen

Als je al langere tijd last hebt van lichamelijke klachten is het misschien een goed idee om een keer naar een fysiotherapeut te gaan. Lichamelijke klachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Een aantal voorbeelden zijn: ziekte, sport, ouderdom, verkeerde bewegingen of een ongeluk. Veel mensen denken dat het vanzelf wel weer overgaat. Maar wat nou als de pijn aan blijft houden? Blijf er dan niet te lang mee doorlopen en ga op zoek naar een goede fysiotherapeut. Een professionele en kundige fysiotherapeut vindt u bij gezondheidscentrum HeelHuus

HeelHuus gezondheidscentrum

HeelHuus gezondheidscentrum in Zutphen bestaat uit een team van ervaren en kundige fysiotherapeuten. Zij kunnen er voor zorgen dat u weer helemaal de oude wordt. Binnen dit gezondheidscentrum zijn verschillende therapeuten werkzaam met eigen specialisaties. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor manuele therapie, knierevalidatie of chronische pijn & vermoeidheid. Naast deze fysiotherapeuten zijn er ook andere specialisten werkzaam. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met acupunctuur, natuurgeneeskunde etc. Kijk op de website voor de behandelmogelijkheden.

Meer informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie aanvragen over gezondheidscentrum HeelHuus? Dan kunt u dit eenvoudig doen via de website. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen voor eventuele vragen. Wilt u direct naar de website voor de contactgegevens? Klik dan op de volgende link: Fysiotherapie Brummen.