Ferm Living cadeau gegeven

Afgelopen maand is mijn zus alweer 40 jaar geworden, een bijzondere leeftijd om te bereiken. Echter is dit een leeftijd waar een bijzonder cadeau bij komt kijken, met een gewoon bosje bloemen kom ik er als grote broer niet vanaf. Toch was het dit jaar gemakkelijker dan verwacht om een leuk en passend cadeau voor mijn zus uit te kiezen, aangezien zij net bevallen is van een baby. Hiervoor is zij verhuisd naar een groter huis, dat nog helemaal is ingericht. Daarom hebben mijn vriend en ik besloten om accessoires voor in huis te geven, zodat zij echt van hun nieuwe woning kunnen genieten. Online stuitte hij op het merk Ferm Living.

Van alles mogelijk

Er zijn zo ongelooflijk veel mogelijkheden op die website. We wisten niet waar wij moesten kijken en wat we moesten bestellen. Uiteindelijk zijn we voor onder meer kussens en behang gegaan, omdat dit praktische dingen zijn die hun huis echt leuk kunnen opfleuren. Gelukkig vonden zij het heel erg leuk en hebben zij heel veel plezier van onze cadeautjes.

Online bekijken

Wil ook jij de collectie van Ferm Living kunnen bewonderen en ben jij benieuwd hoe je deze kunt bestellen? Ga in dat geval snel naar de website van Wonen met Lef voor meer informatie. Zelf blijven wij ook terugkeren en inmiddels hebben wij ook nieuw behang besteld. Enig!