Facebook status bookmarken

Het is tegenwoordig mogelijk om een status update op Facebook te bewaren. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld op je telefoon zit en een update terug wil lezen wanneer je achter je laptop zit. De mogelijkheid om dit te doen was er in priciepe al, maar niet erg duidelijk voor mensen die niet veel van het internet en computers afweten.

Voor deze personen is het nu dus mogelijk om met een klik een status update te bewaren. Je moet hiervoor wel op Facebook inloggen zodat ze weten bij welk account de status update bewaard moet worden. Mensen zonder een Facebook account hebben dus niet de mogelijkheid om de status updates van anderen op te slaan. Voor deze mensen is het handiger om een bookmark te plaatsen van de status die ze willen bewaren.

Naast dit soort kleine updates is Facebook ook constant bezig met grotere updates om hun grootste sociale netwerk aantrekkelijk te houden voor de gebruikers. Niets is namelijk zo afhankelijk van trends als een trend zelf. Zonder updates en toevoegingen aan het systeem zal Facebook namelijk eenzelfde lot treffen als bijvoorbeeld Hyves.

Ben je dus een leuke, grappige, handige of interessante status update tegen gekomen op Facebook, sla deze dan op zodat je ‘m niet kwijt raakt.