Er weer mooi en jong uitzien

Ben je het zat om steeds tegen rimpels aan te moeten kijken in de spiegel? Begrijpelijk, maar gelukkig is er wel iets aan te doen. Met een behandeling hals en decolleté zal je er al gauw weer mooier uitzien en je huid een gladder uiterlijk krijgen. Dat zal je uiterlijk ook direct verjongen en er beter doen uitzien.

De huid van de hals en het decolleté is kwetsbaar en dun. Maar alsnog is het wel een stukje huid dat veelvoudig blootgesteld wordt aan de buitenlucht en de zon. Vaak vergeten we ook onze hals in te smeren, waar we wel braaf ons gezicht insmeren met hydraterende creme. Om ouderdomskenmerken tegen te gaan, is het mogelijk om dit gebied te behandelen met fillers. Fillers, zoals de naam al doet vermoeden, zijn bedoeld als vulmiddel. Er zijn verschillende soorten fillers en de verschillen zitten in de dikte van de fillers en daarmee ook de toepassing. Zo wordt bij een behandeling hals en decolleté een dikkere filler gebruikt dan bij bijvoorbeeld een fillerbehandeling aan het gezicht. Het ligt er ook aan of er rimpels worden opgevuld of lichaamsdelen, zoals de kin of de lippen van het gezicht. Hier wordt over het algemeen ook een dikkere filler voor gebruikt.

Andere rimpels, bijvoorbeeld vervelende kraaienpootjes, kunnen beter worden behandeld met kosten botox. Botox is voor verschillende toepassingen geschikt, maar wordt vooral ingezet voor het behandelen van rimpels aan de bovenste helft van het gezicht. Dat zijn dus inderdaad de welbekende kraaienpootjes maar ook fronsrimpels kunnen goed worden behandeld met botox. Dat is de rimpel die tussen de wenkbrauwen ontstaat, wanneer de huid minder strak wordt en men het gezicht vaker samenspant in een frons. Ook voorhoofdsrimpels kunnen afhankelijk van diepte worden behandeld met een combinatie van botox en fillers. Ook overmatig zweten kan worden verholpen met een botox behandeling.