Entreetapijt

De entreetapijt word voor het zware werk ingezet, bij plaatsen waar er veel loopverkeer is en een deurmat niet voldoende is.

Grote panden

entreematBij bedrijven met grote panden word het entreetapijt vaak ingezet, omdat daar natuurlijk veel loopverkeer is. De entreetapijt werkt zoals een deurmat en mensen kunnen hun schoenen eraan afvegen. Het houd dus heel goed vuil en vocht tegen, wat ervoor zorg dat de schoonmaakkosten van het bedrijf heel laag blijft. Veel grote bedrijven hebben dan ook schoonloopzones met een entreetapijt in combinatie met een buiten mat, zodat het vuil effectiever tegengehouden kan worden.

De entreetapijten zijn ook hele mooie reclamedragers voor de bedrijven, want zij zetten vaak hun logo en naam op de tapijt en zo maken ze gratis reclame. Als er mensen over de entreetapijt lopen zullen ze natuurlijk de naam makkelijker onthouden.

Voor huizen

Er zijn ook wat kleinere entreetapijten te koop voor huizen, maar deze zijn wel een stuk duurder dan een gewone deurmat. De meeste mensen gaan toch liever voor een rubbermat of een kokosmat, omdat deze aanzienlijk goedkoper zijn. Bij particulieren is ook de spaghettimat ook heel erg in de trek, omdat deze heel effectief is en door de gleuven kan het water heel makkelijk weglopen. Kijk voor meer opĀ imatshop.nl.