Elk jaar naar de camping

Mijn vrouw werkt op oproepbasis, dus op vakantie kunnen wij nooit naar een verre bestemming. Om deze reden gaan wij elk jaar naar camping Beekbergen, dat gevestigd is in de Veluwe. Zelf wonen wij in de Achterhoek, en op deze manier kan mijn vrouw indien nodig altijd nog even de auto pakken, zodra zij nodig wordt geacht op haar werk. Echter hebben wij het elk jaar helemaal naar ons zin op de camping.

De kinderen vinden het helemaal geweldig, en elk jaar kijken ze opnieuw er helemaal naar uit om naar de camping te gaan. Er zijn allemaal grote speelvelden voor de kinderen, en bovendien heb je zeer mooie, maar vooral ruime plaatsen. Daarnaast beschikt de camping ook over een zwembad, en een zwembad is natuurlijk ideaal voor het hele gezin, en maakt je vakantie al gauw compleet. Bovendien zijn de medewerkers ook zeer aardig, en ken ik ze bijna allemaal. Het is gewoonweg een schitterende camping waar wij zeker voorlopig nog altijd elk jaar zullen terugkomen.

Wil jij meer weten over de camping Veluwe, en ben jij benieuwd naar de kosten voor een midweek of een weekend op de camping? Bekijk dan eens de website van de specialist! Klik voor meer informatie op de linkjes in dit blog!