Eenvoudig mollen vangen met mollenklem

Een mollenklem kan uitstekend van pas komen bij het bestrijden van vervelende molshopen in uw tuin of grasveld. Wordt u ook zo gek van het feit dat de mollen uw tuin telkens weer overhoop halen en bent u ten einde raad? Dan kunt u beter overgaan tot het aanschaffen van een aantal goede mollenklemmen, zodat u hier voortaan geen last meer van hebt.

Alvorens u de mollenklemmen wilt kopen en plaatsen, moet u eerst een aantal zaken op een rijtje zetten. Ga eerst uitzoeken waar de molshopen beginnen door de grond te egaliseren. Vervolgens kunt u in de dagen erna kijken waar de grond weer is verwoest om erachter te komen waar de mollen de gaten graven. Vervolgens moet u gaan detecteren waar de molshopen beginnen door dit te controleren met een speciale peilstift. Op de plek waar de molshopen beginnen kunt u namelijk het beste een mollenklem plaatsen voor het beste resultaat.

Heeft u nog vragen over het aanschaffen of plaatsen van een mollenklem? Kijkt u dan eens op de bovenstaande webshop, waar tevens een uitgebreid aanbod staat van verschillende soorten mollenklemmen. Bij meer informatie of vragen over de producten kunt u te alle tijden contact opnemen met het bedrijf en u zult geholpen worden door één van de deskundige medewerkers.