Eenvoudig en snel

Kras op auto maakt de verkoop met behulp van marktplaats niet echt gemakkelijk. Zoals u zelf waarschijnlijk al merkt, willen de potentiele klanten fixe korting voor die kleine kras op auto die amper te zien is. U wilt geen korting meer geven, omdat de auto die u verkoopt van goede kwaliteit en qua prijs al veel lager wordt aangeboden in vergeliking met andere aanbieders. Door die kleine kras op uw auto en 0mdat u geen korting willen geven, lijkt het onmogelijk om uw auto op een korte termijn te verkopen. Dit bedrijf heeft de oplossing, zonder dure machines, risico’s om de schade groter te maken door verkeerd gebruik, kunt u eenvoudig uw kras op auto zelf verwijderen. U gebruikt een sticker in de kleur van uw auto lak door eenvoudig een sticker in uw lakkleur over de kras te plakken. 

Eigen ervaring

Met behulp van mijn kenteken heb ik een klein autolak stickervel gekocht. Het product werd super snel geleverd. Het gebruik is echt eenvoudig, een kind kan de was doen. Ik heb het juiste formaat gekozen en over mijn auto kras geplakt even met een doekje er over heen. De auto kras is niet meer zichtbaar en dat binnen enkele minuten zonder mijn auto te laten polijsten of naar een autospuiter te brengen. Ik ben zeer tevreden en dit is zeker een aanrader! Mijn auto heb ik opnieuw op marktplaats gezet, deze heb ik echter nog de zelfde dag verkocht en ik heb er zelfs nog meer voor gekregen dan ik vroeg. Dat allemaal omdat er geen auto krassen zichtbaar waren!

Ook last van vervelende auto krassen? Bestel dan via de webshop een autolak stickervel en begin met krassen verwijderen auto!