Een weekend van de relatie

Gaat het iets minder tussen jou en jouw partner, maar ben je nog wel altijd enorm verliefd op hem of haar? Wil je niet dat jouw relatie ten einde loopt dankzij een stomme ruzie, of begrijpen jij en jouw partner elkaar steeds minder? Dan is een relatieweekend de oplossing voor jullie. Een relatieweekend zal ervoor zorgen dat jij alle antwoorden op al jouw vragen krijgt, en zal ervoor zorgen dat het tijd is voor bezinning. Dit ga je doen met een 3-daagse traject in een luxe hotel!

Antwoord op al jullie vragen

Je krijgt tijdens de relatieweekend antwoorden op al jouw vragen. Stel dat jij je bijvoorbeeld afvraagt waarom de intimiteit in de slaapkamer hedendaags ver te zoeken is, of dat u bijvoorbeeld graag wilt weten waarom het niet meer botert tussen jou en jouw man/vrouw. Al dit soort vragen zullen met de hulp van de specialisten beantwoordt worden, en hierdoor kun jij vervolgens weer een positief vervolg geven aan de relatie. Je bent jouw partner dierbaar, dus behoudt deze!

Wil jij meer informatie over de relatie weekend, en ben jij bijvoorbeeld benieuwd naar de tarieven van de weekend? Bekijk dan eens de website van de specialisten, en vind hier alle antwoorden op jouw vragen!