Een stressvolle werkweek achter de rug?

Een hotstone massage helpt! Het is belangrijk om af en toe even lekker te ontspannen. En iedereen doet dat op zijn eigen manier. Maar in de praktijk blijkt dat voor échte ontspanning een avondje op de tv hangen niet genoeg is. Als je echt wil dat je lichaam en geest zich kunnen ontspannen dan moet er meer gebeuren. De spieren moeten loskomen, afvalstoffen moeten vrijkomen en uiteindelijk komen lichaam en geest weer in balans.

Hoe werkt een hotstone massage?

Bij een hotstone massage wordt er gewerkt met hete stenen. Door deze op het lichaam te plaatsen zal de spanning uit het lichaam wegvloeien. En door een massage waarbij een combinatie van de stenen en warme handen worden gebruikt zal uiteindelijk het lichaam en geest in een ontspanning terecht komen. Tevens stimuleert het de organen en uiteindelijk zal er een balans tussen geest en lichaam ontstaan.

Hoe kom ik aan een hotstone massage?

In  Bronsbergen in Zutphen is een uitgebreid wellness centrum gevestigd. Hier kunt u genieten van heerlijke hotstone massages en tevens nog diverse andere vormen van massage. Hiervoor kunt u eenvoudig via de website een afspraak maken of natuurlijk via de telefoon. Bezoek de website en lees meer over massage Zutphen.