Een probleem op het werk

Afgelopen jaar heb ik een grote probleem gehad op het werk met één van mijn collega’s. Mijn collega vond mij een stuk onredelijker geworden, nadat ik een hogere functie heb gekregen binnen het bedrijf. Aangezien we eerder altijd goede vrienden waren, zag diezelfde vriend van mij nog altijd mij als een vriend, en niet als een leidinggevende. Hij kon werk en privé niet goed gescheiden houden, waardoor dit uiteindelijk helemaal de mist ingelopen is. Dankzij mediator Drenthe is de band tussen mijn collega/goede vriend weer helemaal goed, en hiervoor wil ik hem bedanken.

Samen naar een mediator in Assen

Via een andere collega kwamen wij in contact met een mediator in Assen. Deze zou ons begeleiden naar de oplossing door middel van het luisteren naar elkaar en ons de ruimte geven in het oplossen van onze eigen problemen. Een mediator is als het ware een persoon dat niet voor de oplossing zorgt, maar juist ervoor zorgt dat de 2 personen in kwestie er met elkaar uitkomen door middel van het luisteren naar elkaar, en met als het ware een soort van compromis te komen. Uiteindelijk kwamen mijn collega en ik tot de conclusie dat we werk en privé gescheiden moeten houden.

Heb jij ook een probleem met iemand, en willen jullie dit beiden graag oplossen? Mediator Assen helpt je hier graag bij! Klik op de linkjes in dit blog voor meer informatie!