Een persoonlijke sportschool in Brunssum

De zomer komt er bijna aan en dat betekent dat u zich binnenkort in bikini zult moeten vertonen. Als u niet helemaal lekker in uw vel zit, is dit uw kans om die laatste paar kilootjes te verliezen. Dit kan u net het beetje extra zelfvertrouwen geven dat u nodig had. Fitness bij Hoen heeft veel verschillende faciliteiten, zodat sporten geen opgave meer is, maar kan uitgroeien tot een hobby!

Een persoonlijke en ongedwongen sfeer

U kent de sportscholen van de tv commercials wel. Voor maar 15 euro per maand onbeperkt sporten! Maar zodra u de sportschool binnenloopt, heeft u het gevoel dat u in een mierennest bent beland. Zoveel mensen en het apparaat waar u graag op wilt is altijd bezet. Bij Fitness bij Hoen hoeft u hier niet bang voor te zijn! U betaalt een voordelig tarief, maar kunt altijd een persoonlijke behandeling verwachten. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit de verschillende apparaten en faciliteiten.

Voor een overzicht van het aanbod gaat u naar de website

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen bij Fitness bij Hoen? Ga voor het meest actuele overzicht naar de website. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder! Wilt u direct naar de website? Klik dan hier.