Een nieuwe kinderskelter gekocht

Laatst hadden wij, mijn vrouw en ik, een verjaardag van onze buurjongen. Nu werd hij zes jaar en hadden we zelf geen enkel idee wat voor een cadeautje wij moesten kopen. Toen we eenmaal erachter waren gekomen wat hij misschien leuk zou vinden vonden we de prijs misschien toch wel wat aan de hoge kant. Hij wilde namelijk wel een kinderskelter. Wij vonden dat eigenlijk wel iets te duur, tot dat we op het spoor kwamen van een hele mooie webshop. Deze webshop heeft ons gebracht tot een kinderskelter die wij bijzonder mooi vonden en ook nog eens in ons budget paste.

Cadeau

Een skelter is namelijk niet zomaar een cadeau. Dit cadeau is namelijk best prijzig, maar zolang het de moeite waard is doen wij er vaak niet zo heel erg moeilijk over. Als het geld eruit wordt gehaald doen wij elke investering die we kunnen bedenken en al helemaal als je daar iemand blij mee kunt maken. Een skelter vond onze buurjongen zo leuk dat we er wel één ‘moesten’ kopen.

Grote skelter

Nadat we dit voor hem hadden gekocht en hadden gegeven was hij helemaal blij. We hebben hem daarna iedere dag voor de deur zien staan met zijn skelter en dat is toch mooi om te zien. Hij hoefde helemaal geen grote skelter, want die hebben we maar voor ons zelf gekocht!