Een kinderopvang in Zwolle

Kinderopvang Zwolle gezocht? Bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen bent u in de juiste handen. Kinderdagverblijf de 7 dwergen is een professioneel en vertrouwd kinderdagverblijf waar u uw kinderen zorgeloos een dag of een deel van de dag kunt laten spelen. Kinderdagverblijf de 7 dwergen is een zelfstandige kinderopvang die flexibiliteit bied. Hier kunt u uw kind blindelings naar toe sturen, omdat Kinderdagverblijf de 7 dwergen een plek is waar u kind zich veilig kan voelen en spelenderwijs kan leren. 

De voordelen van Kinderdagverblijf de 7 dwergen

Kinderdagverblijf de 7 dwergen heeft 7 zaken die voor Kinderdagverblijf de 7 dwergen als vanzelfsprekend gelden. Want dat is eenmaal wat hoort wanneer er voor iemand’s kind word gezorgd. Kinderdagverblijf de 7 dwergen garandeert u niet alleen de laagste prijs, ook de ruimste opvangtijden, de méést flexibele opvang, genoeg speel-en leerruimte, de hoogste kwaliteit, hulp bij al het regelwerk en kunt u bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen langskomen en het uitproberen. Daarnaast is er bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen een peutervolgsysteem en pedagogisch beleid.

Zou u graag meer informatie willen over Kinderdagverblijf de 7 dwergen of over ons pedagogisch beleid? Of heeft u nog enkele vragen of onduidelijkheden voor ons? U kunt altijd terecht op onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers of een mail sturen naar ons mailadres!