Een kamer huren in Nijmegen

Ik ga vanaf volgend jaar studeren in Nijmegen. Omdat ik graag goed voorbereid wil zijn wilde ik graag op tijd een kamer huren. Een andere reden is omdat ik zo de stad al wat beter leer kennen en mij kan vestigen zonder de stress van school er bij. Ik ben zelf op zoek gegaan naar kamers maar heb al snel een makelaardij ingeschakeld. Hierbij heb ik gekozen voor KBS Makelaardij omdat zij ervaren zijn in de regio Nijmegen. Ik ben heel erg te spreken over de service van KBS Makelaardij. Ze werken op een hele transparante wijze. Waar ik super blij mee was, was het feit dat ze geen wachttijden hebben. Ik ben overal snel bij waardoor ik veel kamers heb kunnen bezichtigen en mij goed heb kunnen oriënteren in wat voor kamer ik graag zou willen.

Heel blij met mijn kamer

Het is nu midden het schooljaar en zit dus al een wat langere tijd in mijn kamer. Ik ben er super blij mee en heb er helemaal mijn eigen thuis van gemaakt. Ik heb ook hele leuke huisgenoten. Ik heb eigenlijk niks te klagen.

Voor meer informatie over een kamer Nijmegen huren bij KBS kunt u terecht op de website.