Een goede investering voor ons bedrijf

Voor een bedrijf moet je veel investeringen doen, het hangt er natuurlijk vanaf wat voor bedrijf je hebt, hoeveel mensen er werken, of je thuis werkt of in een pand zit. Of je dingen maakt of ontwerpt, of je diensten of producten levert. Overal zijn investeringen voor nodig. 

Zo had ik met mijn bedrijf een grote investering, wij maken meubels. Wij willen onze producten zo breed mogelijk houden en alles is mogelijk. Veel doen wij met de hand omdat wij hiervoor nog geen dure machines hadden aangeschaft. Dit kost heel veel tijd maar daardoor ook veel geld. Dit noem ik nou een investering. Als wij dus een machine hebben die dit werk kan verrichten, dan hoeven wij dit niet meer met de hand te doen. Zo besparen wij heel erg veel tijd en daardoor ook heel wat centen.

Een metaaldraaibank is voor ons bedrijf daarom een goede investering en hier heb ik dan ook lang over nagedacht. Ik heb wat geld bij elkaar gesprokkeld en een mooie draaibank uitgezocht.

Hij werd snel geleverd en ik merkte al direct verschil, alles ging zo snel. Hierdoor kunnen wij veel meer orders aannemen en veel meer geld verdienen. Mijn volgende machine zit er zeker aan te komen, in dit tempo kan ik er nog wel heel wat aanschaffen.