Een cursus zelfvertrouwen

Ontbreekt het u aan zelfvertrouwen en wilt u dit graag ontwikkelen? Dan is een cursus zelfvertrouwen wellicht iets voor u. Hiervoor bent u bij de psychologen van B4Solutions aan het juiste adres. Naast een cursus zelfvertrouwen kunt u hier ook terecht voor hulp en trainingen om assertiever te worden. 

Assertiviteit

Bepaalde mensen hebben het van nature in zich om assertief te zijn, maar sommige mensen vinden het enorm moeilijk om een assertieve houding aan te nemen. Wat is het eigenlijk precies? Assertiviteit kan op meerdere manieren omschreven worden. Maar in elke definitie van assertiviteit is de essentie hetzelfde. De essentie van assertiviteit is namelijk het opkomen voor jezelf op een redelijke manier waarbij rekening wordt gehouden met de gevoelens en belangen van de andere persoon. Hierbij cijfer je jezelf dus niet elke keer weg, maar kom je ook voor jezelf op.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de trainingen en cursussen of bent u op zoek naar een assertiviteitstraining in Amsterdam? Bezoek dan snel de website van het bedrijf. Hier vindt u alle informatie over de trainingen en de kosten. Ook kunt u hier terecht voor eerdere ervaringen van deelnemers. Daarnaast kunt u via de website ook een afspraak maken voor een intake. Een intake kan via skype of telefonisch gebeuren.