Een bedrijf kan niet zonder website

Het is je vast niet ontgaan: elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Is het niet om aan nieuwe klanten te komen dan is het wel om te zorgen dat men snel en eenvoudig contact op kan nemen. Of voor als iemand snel op locatie moet zijn is het handig als ze direct een adres kunnen vinden. Daarom zou elk bedrijf slim zijn als ze een website laten maken.

Ook websites verjaren

En heb je al een website? Dan is het belangrijk om daar eens kritisch naar te kijken. Websites kunnen namelijk ook verjaren. Dat gaat zelfs redelijk snel. Vooral online zijn er ontzettend veel ontwikkelingen die als website-eigenaar bijgehouden moeten worden. Bijvoorbeeld de betrouwbaarheid speelt de laatste tijd een belangrijke rol. Kunnen bezoekers op jouw website de volgende informatie vinden: adresgegevens, beoordelingen van andere mensen, links naar je social media kanalen? Deze informatie is belangrijk om de betrouwbaarheid van je website te vergroten.

Mobiele websites worden belangrijk

Google gaat per 21 april een nieuwe weg inslaan, en eigenlijk is het een weg die naar mijn mening al veel eerder bewandeld had moeten worden: mobiele websites krijgen meer waarde in de zoekresultaten. Steeds meer mensen bezoeken websites op hun mobiele telefoon en tablet. Des te belangrijker dat deze websites ook hoog in de zoekresultaten komen te staan. Hoe vervelend is het om een website te vinden in Google met je telefoon die je vervolgens nauwelijks kunt bekijken? Dat probleem komt je vast bekend voor. Een mobiele website laten maken is daarvoor de oplossing. Je kunt je huidige website ook gemakkelijk mobiel maken.