Eat Palazzo

Eat Palazzo is de plek om te zijn. Dit Aziatische restaurant biedt heerlijke hapjes en dranken. Eat Palazzo is gespecialiseerd in de Oosterse keuken, maar biedt tevens de gelegenheid om andere gerechten te proeven. Als je dus bij ons met de gehele familie een all-in arrangement neemt en er zit iemand bij die niet van sushi, teppan yaki of ander Aziatisch voedsel houdt, dan zijn er nog volop andere keuzes. Ga daarom naar ons restaurant en neem je gezin mee.

Er is heel wat te proeven wanneer je naar ons all-you-can-eat restaurant gaat. Je kan er onbeperkt smullen van tal van verschillende lekkernijen. Als je van wok houdt is er genoeg keuze. En als je liever vis eet dan is er daarvoor veel keuze. Je kiest zelf de specialiteit die je wilt eten en dat nog eens onbeperkt. Het is daarom ideaal om bij Eat Palazzo uit eten te gaan wanneer je op een feestdag wilt vieren.

Specialiteiten uit Oosterse keuken

We bieden als Aziatisch restaurant volop gerechten aan uit de Oosterse keuken. Eat Palazzo is gespecialiseerd in hoofd- en voorgerechten uit de Oriënt. Mocht je dus er van Japanse sushi houden of juist van Chinese soepen dan zit je bij Eat Palazzo op het juiste adres. De authentieke kruiden en de professionele bereidingswijze geeft het voedsel de perfecte smaak. Proef de specerijen uit deze regio en je bevindt jezelf in Azië. Ga daarom eens een heerlijk avondje uit met de familie en trakteer iedereen op de specialiteiten uit ons restaurant. We streven ernaar om ieder tevreden te houden en gebruiken daarom de beste ingrediënten en pure producten. Zodoende eet je bij Eat Palazzo niet alleen Oosters, maar ook nog eens lekker.

Nagerechten als afsluiter

Bij Eat Palazzo kan je als afsluiter ook nog eens genieten van heerlijke nagerechten. We bieden ambachtelijk schepijs aan om je vingers bij af te likken. Verder is er koek, fruit en chocolade na. Ga eens lekker eten. Ga daarvoor naar Eat Palazzo.