Dit zijn dé 10 voordelen van grind en split

1. Duurzaam 

Grind is waterdoorlatend en werkt filterend. Hierdoor heb je bij het gebruik van grind in je tuin minder last van plassen die blijven staan en hou je het grondwater schoon.

2. Goedkoop

Grind is stukken goedkoper dan bijvoorbeeld natuursteen tegels of een houten vlonder. Ander voordeel is de levensduur van grind. Grind gaat stukken langer mee dan andere bodembedekkers. Mocht het grind vies worden dan kun je het wassen en als er te weinig grind komt te liggen is het eenvoudig om wat extra bij te bestellen zodat je voorlopig weer vooruit kunt. Hierdoor is grind heel voordelig in verhouding tot andere bodembedekkers.

3. Herbruikbaar

Grind is herbruikbaar zodat u het bij het vernieuwen van uw tuin zo weer kunt gebruiken. Dit geld trouwens ook voor andere natuursteen materialen maar in mindere mate voor bijvoorbeeld gras.

4. De uitstraling

Grind is in alle mogelijke soorten te krijgen. Hierdoor is er altijd wel een grindsoort die in uw tuin past. De uitstraling is natuurlijk en duurzaam.

5. Vormen

Niet alleen geometrische vormen zijn mogelijk met grind in de tuin. Ook rond, krullend en alle andere denkbare vormen zijn mogelijk. Ideaal dus als je, je creativiteit bij het ontwerp van je tuin wilt gebruiken. Alles kan. Zelfs verticaal (in korven).

6. Makkelijk aan te leggen

Grind is eenvoudig aan te leggen. Als je je goed voorbereid kan iedereen het. Denk wel aan zaken als worteldoek, etc. etc.

7. Hard materiaal

Grind is een hard materiaal en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen, een oprit maar ook  voor uw tuinpad of in uw vijver.

Een aantal voordelen van grind. Grind bestellen? Dan kan bij grindwebshop.nl en bij natuursteenwebshop.nl!