De zomer: de ideale tijd voor een nieuw interieur

Als u al tijden plannen hebt om uw huiskamer grondig aan te pakken, raden wij u aan dit in de zomer te doen. U kunt er dan op rekenen dat het een paar dagen mooi weer wordt. Dit is handig, want op die manier kunt u rustig uw spullen tijdelijk buiten plaatsen, zonder dat u er in huis een plekje voor hoeft te vinden. En dan: beginnen maar!

Een nieuwe laag verf op de kozijnen, misschien een nieuw behangetje op de muur en een mooie nieuwe bank, hoekbank of misschien wel twee relaxfauteuils. Waarom niet? Voor het geld hoeft u het niet te laten, want bij Seats and Sofas in Hengelo vindt u altijd bankstellen en hoekbanken voor een zeer lage prijs. Dit komt door de grote inkoop die Seats and Sofas voorstaat: een vol magazijn met veel modellen zorgt namelijk niet alleen voor de welbekende twee minuten levertijd, maar ook voor de superlage prijs die de Megastore u kan bieden.

Met de grootste collectie meubels van Europa is er dan ook altijd wel iets naar uw smaak te vinden. Het enige dat u, na een bezoek aan Seats and Sofas in Hengelo dan ook nog maar hoeft te doen, is de verf of het behang te vinden dat bij uw nieuwe bankstel past. Een paar leuke kussentjes en accessoires en u bent klaar!