De online schoenmaker

Tegenwoordig worden heel veel zaken online geregeld. Wist u dat u ook voor het repareren van uw schoenen niet meer de deur uit hoeft? U kunt dit online regelen. Bij 12Shoe kunnen ze alle schoenreparaties voor u verzorgen.  Denkt u aan het repareren van hakken en zolen, het lijmen of stikken van schoenzolen enzovoort. Bij 12Shoe laten ze uw schoenen weer stralen. 12Shoe is de schoenmaker in Amsterdam en omgeving.

De werkwijze

De werkwijze van 12Shoe is heel eenvoudig. Op de website  van 12Shoe gaat u naar reparaties. Dit kan zijn voor dames en ook voor herenschoenen. Vervolgens kiest u de reparatie van uw keuze. U ziet gelijk wat de kosten zijn voor de reparatie. U betaalt via iDeal, dat is een veilige betaalomgeving. Aan het eind ziet u in een duidelijk overzicht uw hele bestelhistorie. Vervolgens levert u de schoenen in bij het voor u dichtstbijzijnde service punt. Na 1 week heeft u uw schoenen gerepareerd en gepoetst weer terug.

Informatie en contact

Wilt u meer weten over de geweldige service van 12Shoe, de schoenmaker Den Haag en omgeving? Bezoek dan de website. Op deze site vindt u alle informatie en een overzicht van alle dealeradressen. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch of via de mail contact met 12Shoe opnemen.