De nieuwste Triumph Street Triple

De Triumph Speed Triple is een van de mooiste naked bikes die tegenwoordig kennen. De Triumph Speed Triple heeft afgelopen week een uitgebreide test ondergaan op het bijzonder heftige circuit van Tarragona, Spanje. De Triumph Speed Triple is op meer dan 104 aangepast met het jaar ervoor en de makers ervan kunnen met trots zeggen dat deze prachtige motor niet alleen een lust is voor het oog, maar ook qua prestaties niet onder doet voor andere allround motoren.

Ten eerste is het vermogen van de Triumph Speed Triple met 5pk gestegen. Geen grote verandering, maar toch iets wat we wel willen noemen. Als we er de eerste blik op werken, zien we eigenlijk meteen grote verschillen met modellen van de Triumph Speed Triple uit de voorgaande jaren. We kunnen eigenlijk meteen zien dat er een nieuwe verlichting is geplaatst op de voorzijde en dat er boven de huidige koplampen een nieuw luchtinlaat is geplaatst. Voor mensen die hier niet aan gewend zijn is het misschien even schrikken, maar het geeft de Triumph Speed Triple wel een bijzondere look.

Bent u een echte motorliefhebber en wilt u deze prachtige allrounder eens in het echt bekijken? In Eibergen hebben ze een breed assortiment aan verschillende prachtige motoren waaronder de Triumph Speed Triple.