De leukste cadeaus voor mannen | inspiratie

December, de maand van de feestdagen komt eraan. Sinterklaas, Kerstmis en nieuwjaar. Het is weer tijd om cadeaus te kopen voor je familie en vrienden. Iets bedenken voor vrouwen is vaak wel makkelijk. Daarbij zit je met een geurtje, lingerie of chocola altijd wel goed, maar wat haal je nu voor mannen? Wij hebben een lijst gemaakt met originele cadeaus voor mannen.

1. Sokken abonnement voor mannen

Aangezien de gaten in de sokken of verschillende sokken not-done zijn, is een sokken abonnement ontzettend handig.  Zo krijgt je partner, broer of vader elke maand een stijlvol paar sokken in de brievenbus. Ben jij van de kwaliteit sokken die best wat mogen kosten als ze maar een tijdje meegaan, neem dan een kijkje bij de De Sokken Club. Zij kiezen elke maand trendy matchende sokken uit van topmerken als Happy Socks zodat de leden er weer top verzorgt en stijlvol bijlopen.

2. Bier pong set
Hou degene wel van een drankje en dansje? Dan is bierpong vast een goed cadeau wat altijd wel goed van pas komt. Mits diegene dat natuurlijk al heeft. Er zijn pakketten met verschillende soorten en maten. Eentje met ping pong balletjes en 22 bekers of een set met trays, bekers en ping pong balletjes.

3.Scratchmap voor reisliefhebbers
Als iemand van reizen houdt dan is de kans groot dat diegene een bucketlist heeft van vakantiebestemmingen. De scatchkaart is zo leuk, omdat je kan doorkrassen waar je al geweest bent

4. VR bril

Heb je te maken met een early adopter die altijd het nieuwste van het nieuwste heeft dan is de kans groot dat deze persoon erg blij wordt van dingen als 3D of VR brillen.De virtual reality bril wordt nu vooral gebruikt bij computergames en entertainment maar zal binnenkort ook op andere gebieden gebruikt worden. Voor de echt gadget freak is dit sowieso een goed idee.