Coachen met paarden

Coachen met paardenHeb je er al wel eens van gehoord? De coaching wordt aangeboden aan bijvoorbeeld teams en bedrijven, maar ook aan families. Door het uitvoeren van activiteiten met paarden sámen met je familie/team, krijg je meer inzicht op gebieden, zoals bijvoorbeeld communicatie, samenwerking en leidinggeven. Coachen met paarden is effectief en leerzaam. 

Sandra coachen met paarden

Het coachen met paarden zorgt ervoor dat het onbewuste bewust wordt gemaakt. Soms zijn we er niet bewust van dat we fysieke of geestelijke klachten hebben, een coaching kan daar goed bij helpen. Sandra Slym komt door middel van de coaching samen met de persoon erachter wat diegene exact ervaart. Paarden zijn daarbij de juist ondersteuning. Een paard is een kuddedier en pikken feilloos emoties en energie op.

Therapie met paarden

Naast de coaching is er ook therapie mogelijk. Sandra biedt diverse therapieën met paarden, waarmee ze jou wilt helpen. Bij Sandra ben je verzekerd van een eerlijke en veilige omgeving, privé locatie, eigen verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Niets moet en alles mag. Samen met paarden en Sandra kom je tot een oplossing. Ben je geïnteresseerd in een therapie of coaching met paarden? Neem dan contact op met Sandra voor een afspraak. Tevens kan Sandra voor een therapie met paarden in overleg werken op locatie.