Canect Europe, specialist in spuitlijmen

Canect Europe B.V. is de lijmspecialist in spuitlijmen voor vakmensen. De lijmen kenmerken zich door hoogwaardige grondstoffen en een unieke supersterke verlijming. Of het nu gaat om spuitlijmen voor hout, stoffen en schuimen of voor isolatiematerialen en kunststoffen: lijmen van Canect zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Canect staat voor aantoonbaar de beste contactlijmen op de markt. Bij ons krijgt u een eerlijk en helder advies waardoor u uitsluitend de beste lijm voor uw toepassing krijgt zonder dat u teveel betaald. Wij houden van heldere communicatie en geven dan ook graag de voor u belangrijke informatie, via telefoon of mail.

Kwaliteit

Canect lijmen staat voor kwaliteit. De lat van onze lijmen ligt hoog waardoor we u kunnen garanderen dat u uitsluitend kwaliteitslijmen ontvangt. Door een zo laag mogelijk percentage oplosmiddelen is de lijm minder schadelijk en ook beschadigt onze lijm de ozonlaag niet.

Service

Bij Canect vinden we goede service belangrijk. Daarom staan onze adviseurs altijd voor u klaar, zowel telefonisch als via de mail. Ook de levering is snel en accuraat, of het nu gaat om enkele stuks of volle pallets. Onze adviseurs zijn specialisten op ons vakgebied en leren dagelijks bij. De ontwikkelingen staan immers niet stil en wij willen graag voorop lopen.

Soorten lijmen

Canect heeft lijmen voor een grote diversiteit aan toepassingen en omstandigheden. Denk aan speciale hittebestendige spuitlijmen voor toepassingen waar een grote hittebestendigheid erg belangrijk is. Of onze EPDM lijm die veel wordt gebruikt door dakdekkers. Onze contactlijm CA36W onderscheidt zich door een grote aantal toepassingen waar de lijm voor gebruikt kan worden zoals het verlijmen van HPL, fineer, rubber en harde kunststoffen.