Cadeau voor de buurman

Onze buurman is al een aantal jaren blind. Hij heeft tijdens het werk een stuk glas in zijn ogen gekregen, waardoor hij opeens niet meer zicht had. Dit heeft hem enorm veel moeite gekost om zichzelf weer binnen de samenleving te vinden, gezien het feit dat het een groot verschil is voor iemand die opeens niet meer kan zien. Echter heeft hij de moed weer gevonden en functioneert hij hedendaags weer normaal binnen de Nederlandse samenleving.

Een uniek verjaardagscadeau

Speciaal voor de verjaardag van mijn buurman heb ik samen met mijn vrouw naar het ideale cadeau voor de buurman gezocht. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om een cadeau te kopen voor iemand die het cadeau niet kan zien. Wij wouden om deze reden dan ook echt iets kopen waar de buurman iets aan heeft, en kwamen vervolgens uit op een website dat speciaal is ingericht voor de 50-plusser. Op deze website vonden mijn vrouw en ik een sprekend horloge. Dit was in onze ogen de ideale cadeau voor onze buurman.

Wil ook jij voor iemand die minder kan zien een cadeau kopen die het leven van de slecht ziende persoon kan verbeteren? Geef hem of haar dan een sprekende klok cadeau. Op deze manier weet deze persoon altijd op welk tijdstip hij leeft!