Buurman is papa

Mijn buurvrouw heeft verschillende partners gehad waar zij het bed mee gedeeld heeft. Nu is haar dochtertje inmiddels 3 maanden, en was de vader er eigenlijk niet zeker van of het kind wel van hem was. Om deze reden heeft hij online een vaderschapstest besteld om erachter te komen of hij wel de vader was van het kind. 

Een spannend moment voor de buren

Het is natuurlijk een spannend moment op het moment dat je de uitslag binnen krijgt. Het kan namelijk natuurlijk een enorme klap zijn als de test negatief is uitgevallen en de buurman opeens niet de vader blijkt te zijn. Gaat hij dan nog wel voor het kind zorgen, of zal hij op dat moment haar direct verlaten. Het is een lastige situatie waarin ik zelf niet graag verzeild raak.

Toch viel het gelukkig mee, want de buurman was wel degelijk de vader van het kind. Dit voelde in hun huis denk ik wel als een flinke opluchting. In mijn ogen is het een hele verlichting als je weet dat je voor je eigen kind aan het zorgen bent, en ik ben dan ook heel blij voor de buren dat het zo is afgelopen.

Wil ook jij een DNA-test af laten nemen? Klik dan op de linkjes voor meer informatie!