Butter Is eindelijk Online!

Popcorn Time, een gratis software BitTorrent client met geïntegreerde media player, is stilgelegd, schijnbaar vanwege geknoei met zijn DNS-server. Zou dit het einde voor het bedrijf dat werd stilgelegd keer te wijten aan MPAA klachten over piraterij? Dat is niet duidelijk, maar net voor haar site ging, Popcorn Time makers de lancering aangekondigd van Butter, een nieuwe versie van de Popcorn Time-service, maar zonder directe links naar piraterij. Boter laat de gebruiker een streaming dienst te creëren – en laat de piraterij aan de individuele gebruiker.

The Next Web, voordat Popcorn time verdwenen uit het web, in staat was om het bedrijf persbericht butter kopiëren. De makers merkte op dat, na Popcorn Time “verplaatst van GitHub op het auteursrecht betreft, vond de mensen niet zo veel bij te dragen.”

Butter_Project

“Door het scheiden van de streaming-motor, is het in de hoop dat het zal in staat zijn om meer ontwikkelaars aan boord te krijgen,” zegt TNW, die toegevoegd dat, op Twitter, de makers zei: “In het begin zal kunnen streamen open content , zoals Internet Archive content. “

Met boter, Popcorn Tijd hoopt haar core-technologie te presenteren als een legitieme service, “terwijl waardoor het leven in diensten die geven wel auteursrechtelijk beschermde inhoud.” “Je kunt grijpen de bits voor Butter nu, al zijn er geen pre- gebouwde binaries beschikbaar zijn “, zegt TNW.