Boodschappen online? Het kan

Behalve van AH is het ook mogelijk om producten geleverd te krijgen van Etos en Gall & Gall. Bellen hoeft niet, want alles kan online geregeld worden. Je besteld ’t vandaag en de volgende dag wordt ’t helemaal thuis bezorgd. Je hoeft dus niet zelf met boodschappen te sjouwen. Ze brengen je spullen tot in je keuken als ’t nodig mocht zijn. Als je lege flessen of kratten hebt kun je dat gerust met ze meesturen. De servicekosten variëren afhankelijk van wanneer je ’t bezorgt wilt hebben. Bij wekelijkse actieproducten is de bezorging gratis.

Je kunt er verzekerd van zijn dat alle producten in je allerhande box vers zullen zijn. Als het gaat om de artikelen in de winkel, dan heb je keuze uit meer dan 27.000 artikelen. De prijzen van de artikelen verschillen niet en zijn hetzelfde als in de winkels. Wil je artikelen terugbrengen of inruilen kan dat ook. Iemand komt ’t dan bij je ophalen of je brengt ’t zelf naar een pick Up Point.

Natuurlijk kun je de producten ook zelf ophalen en dat kan bij een AH Pick Up Point of bij een AH winkel bij jou in de buurt. Boodschappen online bestellen maakt shoppen stukken makkelijker. Het is zeker het proberen waard.