Boodschappen bezorgen Twente

Heeft u al het al gelezen of gehoord? Naast de reguliere supermarkten is er nu ook de Boodschappenboer. De Boodschappenboer bezorgt uw boodschappen in Twente, al voor € 2,95 verzendkosten bij een bestelling vanaf € 25,00. Bij andere supermarkten moet u een bestelling plaatsen van ten minste € 70,00, maar dat hoeft bij ons niet. Wij bezorgen uw boodschappen thuis, precies zoals u het wilt!

Voordelen van de Boodschappenboer

Voor slechts 2,95 euro bezorgt de Boodschappenboer uw dagelijkse boodschappen. Alles wat u nodig heeft komt vers uit ons distributiecentrum en wordt rechtstreeks aan u geleverd. Wij leveren altijd verse producten waar u nooit teveel voor betaalt! Gemakkelijk vanuit huis of op het werk. Veilig en snel! U kunt bij ons naar hartenlust kiezen uit een omvangrijk assortiment aan dagelijkse boodschappen. Wij werken uitzonderlijk met dagverse producten.

Altijd vers geleverd

De producten die u bij ons besteld worden altijd vers geleverd. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Welke maaltijd u ook op tafel zet, met de producten van de Boodschappenboer weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. U bepaalt wanneer u de bezorging wilde ontvangen. Bestel voor ten minste € 25,00 en wij bezorgen uw boodschappen voor € 2,95 thuis. U kunt betalen aan de deur en ook pinnen is mogelijk. 

  • Bezorgen én afhalen
  • Ook in de avonduren of op zaterdag
  • U bepaalt wanneer u uw boodschappen wilt ontvangen
  • De boodschappen worden in koelwagens bezorgd

Onze vriendelijke service maakt het plaatje af. Benieuwd naar alle producten? Bekijk dan gauw onze webshop.