Bodem in de put

In mijn familie zijn er een aantal verslavingen die onze familie uit elkaar heeft doen drijven. Terwijl sommige een rookverslaving hebben, hebben andere een ernstigere verslaving waardoor onze familie het heeft opgegeven. Echter heb ik de persoon in kwestie nooit opgegeven, en ben ik samen met hem gaan kijken naar hulp bij verslaving. Al gauw kwamen wij terecht bij Stichting Miroya die mijn broer verder kon helpen. De eindeloze put waar mijn broer in was gevallen, bleek plotseling toch een bodem te hebben.

Geen geld meer door het gokken

Mijn broer was een enorme gokverslaafde en hij deed dan ook alles om weer te kunnen gokken. Nadat mijn broer een aantal jaren geleden een X bedrag had gewonnen met de loterij, dacht mijn broer vervolgens dat hij altijd geluk zou hebben in het gokken. Echter heeft het gokken hem volledig de das omgedaan, gezien het feit dat mijn broer door het gokken alles is kwijtgeraakt. Zo vond mijn broer het belangrijker om te gaan gokken, in plaats van te gaan werken. Daarnaast is hij zijn vrouw kwijtgeraakt, en heeft hij een lange tijd geen dak boven zijn hoofd gehad. Echter besloot ik hem dus te helpen door middel van de verslavingszorg, omdat ook mijn broer een tweede kans verdiend.

Wil jij meer informatie over verslavingen, of over verslavingszorg Stichting Miroya? Bekijk dan snel de website van de specialist!