Binnen 45 minuten een jongeren uitstraling

Een bovenooglidcorrectie is een van de meest voorkomende ingrepen op het gebied van cosmetische chirurgie. Veel mensen in Nederland hebben last van hangende oogleden. De bovenste oogleden kunnen na de leeftijd van 30 jaar gaan hangen. Dit houdt in dat het ooglid zwaarder zal worden waardoor het ook steeds moeilijker zal zijn om uw ogen open te houden en uw zicht kan daardoor worden beperkt, tevens kan dit er voor zorgen dat je vermoeidheid uitstraalt.

Veel mensen boven de leeftijd van 30 jaar hebben te maken met hangende oogleden, vooral vrouwen. Leeftijd is een grote reden waarom oogleden gaan hangen, maar dit kan ook bij de jongere ontstaan. Hangende oogleden kunnen bij de een meer opvallen dan bij de andere, dus niet iedereen heeft hier last van. Als men vaak vermoeide, droge ,geïrriteerd oogleden heeft kan hij/zij overwegen om een ooglidcorrectie te laten doen .Een ooglidcorrectie is een behandeling waarbij overtollige huid bij het bovenste- of onderste ooglid wordt verwijderd. Deze ingreep duurt ongeveer 45 minuten en je hoeft voor deze behandeling dus ook niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Je kunt na de ingreep dus meteen naar huis gaan. Het is wel belangrijk om er rekening mee dat je dan niet mag autorijden, dus daarom is het aanbevolen om er voor te zorgen dat iemand je kan brengen.

Een ooglidcorrectie kan natuurlijk ook plaatsvinden als je geen lichamelijke klachten hebt, maar wel onzeker bent over je hangende oogleden. Het resultaat houdt meestal een aantal jaar aan, als de huid toch verslapt is het aangeraden op de ingreep opnieuw te laten doen. Dankzij een ooglidcorrectie zie je er jaren jonger uit. Faceland is een kliniek waar een ooglidcorrectie plaats kan vinden. De bovenooglidcorrectie ervaringen die de cliënten hebben zijn zeer positief. Ben jij nou benieuwd naar voor en na foto’s? Deze zijn terug te vinden op de website van Faceland! www.faceland.nl