Bijl PR voor overheidscommunicatie in Nederland

Overheidscommunicatie in Nederland is een vak apart. Overheidsinstanties als gemeenten, provincies en verschillende ministeries brengen belangrijke onderwerpen tot ons, de burger. Toch komt deze niet altijd aan, onder meer omdat de boodschap niet op de doelgroep of doelgroepen is afgestemd. Bijl PR helpt u om dit wel succesvol te doen.

Bijl PR?

Bijl PR is een communicatiebureau, met specialisaties in diverse vormen van communicatie. Dit geldt voor onder meer overheidscommunicatie, crisiscommunicatie en public relations. Zij streven er vooral naar om de boodschap in de essentie van het verhaal te brengen en deze via de juiste kanalen naar de juiste doelgroepen te communiceren. Hierbij is luisteren van belang, omdat het niet alleen gaat om wat u als klant wilt. Het gaat ook om wat de doelgroep zegt en het vinden van een balans tussen deze zeer verschillende belanghebbenden.

Crisiscommunicatie

Bijl PR is ook gespecialiseerd in crisiscommunicatie bij organisaties. In principe is er bij ieder bedrijf en iedere organisatie een altijd blijvend risico dat er een crisis ontstaat of dat men daarin wordt meegezogen. Daar kan door middel van crisiscommunicatie mee om worden gegaan, ook hier kan Bijl PR bij helpen. Dit kan onder meer door middel van een crisiscommunicatieplan. Bijl PR helpt u bij het schrijven en opstellen van uw crisiscommunicatieplan en op die manier weet u zeker dat u voorbereidingen heeft getroffen voor eventuele onverwachte gebeurtenissen en dat geeft toch wel een prettig gevoel. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website en lees meer over communicatie bij crisis.