Bedrukte koffiebekers besteld

Afgelopen najaar heeft onze school een heel groot feest gegeven voor alle leerlingen. Dit vanwege het 20-jarige bestaan van de school, en het zelfs is benoemd tot de beste HBO van Nederland. Namens een grote feestorganisatie kregen we een goed georganiseerd feest cadeau. Hierbij zaten de kosten voor de zaal,  en we kregen bovendien ook een aantal artiesten cadeau namens de organisatie. Het enige wat de school moest regelen was het de koffie vooraf, en omdat ik in die feestorganisatie zit, heb ik dit allemaal moeten regelen. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik kartonnen koffiebekers laten bedrukken. Koffiebekers bedrukken kan je heel gemakkelijk doen bij verschillende leveranciers op het internet.

Webshop in koffiebekers

Doordat ik al eerder vele koffiebekers heb moeten inkopen, was ik al bekend met de leverancier. Eerder heb ik namelijk al een grote partij koffiebekers ingekocht voor een grote stunt die we met de school hebben uitgehaald, maar dit keer was het dus aan mij de taak om bedrukte koffiebekers voor de school te regelen. De school wou dat de naam en logo voor de school op de koffiebekers kwam. Het mooie was dus dat de doet aan het fenomeen kartonnen koffiebekers bedrukken. De koffiebekers waren dus snel geregeld!

Wil jij ook kartonnen koffiebekers laten bedrukken? Klik dan op de linkjes in dit blog!