Auto onderhoud in Hengelo laat u doen door een ervaren autogarage

Als u de afgelopen jaren uw auto onderhoud in Hengelo deed bij dit bedrijf, zult u voortaan naar een andere locatie moeten afreizen om uw auto te laten repareren of controleren. Het bedrijf is sinds vorige week verhuisd naar een nieuw pand. Dit pand moet een stuk efficiënter zijn dan het vorige pand en ligt daarnaast ook nog eens op een beter bereikbaarder bedrijventerrein. Ondanks dit alles ligt het slechts een halve kilometer verwijderd van het vorige pand.

U kunt niet alleen voor uw auto onderhoud terecht in Hengelo, maar daarnaast is dit bedrijf ook gespecialiseerd in de verkoop van erkende merken zoals Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens. Het bedrijf is onderdeel van Bovag en Bosch Car Service, waardoor u zeker weet dat u voor het auto onderhoud in Hengelo hier wel goed zit. U kunt hier ook terecht voor het aanschaffen of laten onderhouden van lease auto’s, waarbij u tevens de fabrieksgarantie ontvangt.

Voor het auto onderhoud in Hengelo kunt u bij dit bedrijf terecht en ze zullen u antwoord geven op alle vragen omtrent uw auto. Wilt u meer weten over de verhuizing of wilt u uw auto voor onderhoud in Hengelo laten keuren? Neem dan nu contact op met dit bedrijf of kijk op de website voor meer informatie.